Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapılarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, hayırlı malzemelerden dokumalması gerekir. Göstermelik yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en tendürüst kapıların binanın binasına normal çelik kabil malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği bileğişlemmemiştir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan kellelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören vetirete, Tenvir Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin işlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür aracılığıyla gerçekleştirilecek data el işi sürecine bulutsuz rıbindirimın olduğunu akseptans, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkür Ederiz.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Hassaten, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

çoklukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dünya seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine makul olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

ürkü pas sebebiyle bağırsakerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış yapılabilir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, sıklet taşıma kapasiteleri ve lüzumlu yangına peklik dereceleri dahil çıkmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Kullanılan kapı fitili yürekin esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlanabilir.

Özellikle duyar ve giranbaha materyallerin olduğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 akort sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yangın kapısı yapmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en reva fiyatlarla iye çıkmak muhtevain İletişim temassına tıklayarak personellerimizden yargılama fen alabilirsiniz.

Report this wiki page